Örön tapahtumat


Örö lintumatkailuviikonloppu paketit syksy 2021

Lintuviikonloppu järjestetään 8-10.10.2021 

Örön upea luonto kutsuu sinut viikonlopun retkelle. Voit olla jo ennestään lintujen tarkkailusta kiinnostunut tai lintuharrastuksen aloittanut luonnonystävä, aiempaa kokemusta aiheesta et tarvitse ennakkoon - sillä oppaamme auttavat sinut harrastuksen pariin. Lintujen tarkkailu on oiva ja antoisa harrastus, sekä linnustollisesti Örö on erityinen kohde ja varsinainen muutontarkkailijan unelma. Eteläinen sijainti avomerellä sopii usean lajin muuttoreittiin, ja saaren runsas kasvillisuus houkuttelee saarelle paljon levähtäjiä. Syksyn linturetki järjestetään yhteistyössä Turun lintutieteellisen yhdistyksen kanssa.

Lintumatkailupaketti sisältää ohjelman mukaiset ateriat ja palvelut sekä valitun majoituksen. Viikonlopun retkelle on saatavilla hotelli- sekä hostellimajoitusta.

Tarkemmat aikataulut ja majoitusvaihtoehdot löytyvät verkkokaupastamme. Tervetuloa!


Öres 21 -näyttely 20.6.-30.9.2021

Örön saarella toimiva ÖRES-taitelijaresidenssi järjestää viisivuotisen toimintansa kunniaksi laajan ryhmänäyttelyn ÖRES 21 kesällä 2021. 

Näyttelyyn osallistuu 48 nykytaiteilijaa, jotka ovat työskennelleet Örössä viimeisen viiden vuoden aikana. 32 taiteilijan teokset ovat koettavissa saarella ja loput samaan aikaan avautuvassa verkkonäyttelyssä. 

Lisätietoja näyttelystä Öresin sivuilla.


TALVI 2021-2022

mörkÖRÖ - Pimeä festivaali! 5.11.2021-6.1.2022

Menneet tapahtumat


Tina Salminen & Show 29.7.-31.7.2021


OKOMI Hyvinvointi Örössä 12.7-17.7.2021

Kokonaisvaltaista shiatsu-hierontaa ja rentoutumista Örössä. Tapahtuma nyt Facebookissa.

OKOMI eli Outi Komi kertoo omin sanoin, kuinka kiinnostui shiatsusta: "Aasiassa tuhat vuotta sitten syntyneeseen Shiatsuun minut innosti erityisesti hoidon kokonaisvaltaisuus, tehokkuus kipuihin ja mielen syvä rauhoittuminen. Kehon akupisteiden hoito ylläpitää terveyttä ja ennaltaehkäisee sairastumista. Shiatsu antaa energiaa arkeen ja elämän eri tilanteisiin!"


Juhannus 2021


Örö Tasting -olutmaistelu 19.6.2021


Örön paloharjoitus 4.6.2021

Tervetuloa harjoittamaan toimintaa tulipalotilanteessa sekä palauttamaan muistiin palosammuttimen käyttöä! Tapahtuma alkaa perjantaina 4.6. kello 10:00 12 tuuman ravintolalta, jonka jälkeen siirrymme satamaan harjoittelemaan palosammuttimien käyttöä.

Tapahtuma on jokaiselle osallistujalle täysin maksuton, ja toivommekin mahdollisimman monen osallistuvan. Näistä taidoista on aina hyötyä!


Siisti Biitsi 13.-15.5.2021 - Tule osallistumaan hyvän mielen ekoteko tapahtumaan!

Tervetuloa Örön Linnakesaarelle Siisti Biitsi-tapahtumaan! Siivoamme Örön rantoja roskista ja nautimme samalla upeista maisemista ja ulkoilusta. Pidä Saaristo Siistinä on paikalla kertomassa toiminnastaan ja roskia palautettaessa suoritetaan samalla roskaraportointia. Roskia kerätään 12" ja 6" ruokala rakennusten edustoilla.

Örö tarjoaa rantojen siistijöille Ravintola 12" keittolounasta klo 12:00-15:00  tapahtumapäivien ajan pussillisesta kerättyjä rantaroskia. Otathan oman kestokassi roskien keräilyyn mukaan!

Tervetuloa - toivottaa Örön väki