Ravintola 12"

Ruokaa paikallisista aineista suurella sydämellä.


Toiminnan suunnittelun ja hävikin minimoimiseksi

Päivälliset arkipäivisin tulisi varata viimeistään vuorokautta ennen etukäteen toukuun loppuun asti.

Pöytävaraukset ja tilaukset [email protected]

Toukokuu

  • Aamiainen tarjolla Kasarmihotelli majoittujille
  • Lounas 12.00 - 14.00 (ravintola avoinna arkipäivinä ennakkoilmoituksella)
  • a la carte perjantai - lauantai 17.30 - 20.00 (ravintola avoinna arkipäivinä ennakkoilmoituksella)
  • Sunnuntai iltojen päivällinen on maistuva take away -annos joka itse lämmitetään ruokailtavaksi.

3. – 12.6 klo 8.00 – 21.00

  • Aamiainen
  • Lounas 12.00 – 14.00 maanantai - perjantai
  • Örön lohikeittoa tarjolla 14.00 - 17.00
  • a la carte 17.30 – 20.00, ruokatilaukset 19.30 mennessä. (poislukien sunnuntai 4.6)

13. – 22.6 klo 8.00 – 21.00

  • Aamiainen 8.00 – 10.00
  • Örön lohikeittoa tarjolla 11.30 - 17.00
  • Lounas 12.00 – 14.00 maanantai - perjantai
  • Lounas 12.00 – 15.00 lauantai ja sunnuntai
  • a la carte 17.30 – 21.00, ruokatilaukset 20.30 mennessä.

23.6 – 14.8 klo 8.00 – 22.00

  • Aamiainen 8.00 – 10.00
  • Örön lohikeittoa tarjolla 11.30 - 17.00
  • Lounas 12.00 – 15.00
  • a la carte 17.30 – 22.00, ruokatilaukset 21.00 mennessä.

Maksuvälineenä toimivat käteisen sijasta kortit (Electron, Visa, Mastercard)  pankkien käteispalveluiden päättymisen vuoksi.

Ravintola 12" on rakennettu tsaarin ajalla 1900-luvun alussa. Ravintola palveluineen on monien mahdollisuuksien paikka ja toimii jopa sadan hengen yksityistilaisuuksiin. Autamme mielellämme järjestämään yritystilaisuudet, perhejuhlat, ryhmätilaisuudet, rapujuhlat niin coctail tilaisuuden tai istuvan illallisen merkeissä. Ruokalista huomioi saaristoa ja pohjoismaalaista keittiötä välimerellisellä otteella. Käytämme paikallisia raaka-aineita ja valmistamme ruokaa suurella sydämmellä.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan!