Ravintola 12"

Aukioloajat kesä ja syksy 2025

11.–31.8.

Aamiainen klo 8.00–10.00
Lounas klo 12.00–14.00

Ma-la:
À la carte klo 17.30–21.00 (keittiö sulkeutuu klo 20.00)

Su:
À la carte
klo 17.30–20.00 (keittiö sulkeutuu klo 19.00)

Syyskuun ja lokakuun aukioloajat päivitetään viikko kerrallaan.

Lounasmenu

MAANANTAI 25.8. á 19,50 €

Salaattibuffet, leipävalikoima ja levitteet

Currykanaa L,G, Riisiä L,G

Tofu-kasvis-nuudeliwokkia L

Suklaavanukasta L,G

TIISTAI 26.8. á 19,50 €

Salaattibuffet, leipävalikoima ja levitteet

Porsaanleike L, Bearnaisekastike L,G, Perunasose L,G

Kasvislasagne L

Marja-marenkiherkku L,G

KESKIVIIKKO 27.8. á 19,50 €

Salaattibuffet, leipävalikoima ja levitteet

Lihapyörykät italialaisessa tomaattikastikkeessa L,G, Pasta L

Intialainen kikherne-kasvispata VEG,G

Basmatiriisiä VEG,G

Ahvenanmaan pannukakkua, kermavaahtoa ja mansikkahilloa L

TORSTAI 28.8. á 19,50 €

Salaattibuffet, leipävalikoima ja levitteet

Rapea kalaleike L, Tartarkastike M,G, Perunasose L,G

Chili sin carne VEG,G, Riisiä VEG,G

Vispipuuro L

PERJANTAI 29.8. á 19,50 €

Salaattibuffet, leipävalikoima ja levitteet

Kananpojan paistia Arrabbiata L,G

Penne pastaa sitruunaisessa kermakastikkeessa L

Nyhtökaura-kasvispyttipannu, paistettua kananmunaa L,G

Marinoitua hedelmäsalaattia VEG,G

LAUANTAI 30.8. á 19,50 €

Salaattibuffet, leipävalikoima ja levitteet

Viljaporsaan paistia BBQ L,G, Säräjuureksia L,G, Kermaperunaa L,G

Vuohenjuustolla täytetyt punajuuripihvit L,G, Tsatziki L,G

Mansikkarahkaa L,G

SUNNUNTAI 31.8. á 19,50 €

Salaattibuffet, leipävalikoima ja levitteet

Smetana-uunikirjolohta L,G, Uuden sadon perunoita tillivoissa L,G

Fetajuusto-kasvisratatouille L,G

Mustikka-kaurapaistos L, vaniljakastiketta L,G


LISÄTIEDOT: info@visitoro.fi tai 040 144 7773

Maksuvälineenä toimivat käteisen sijasta kortit (Electron, Visa, Mastercard)  pankkien käteispalveluiden päättymisen vuoksi.

Ravintola 12" on rakennettu tsaarin ajalla 1900-luvun alussa. Ravintola palveluineen on monien mahdollisuuksien paikka ja toimii jopa sadan hengen yksityistilaisuuksiin. Autamme mielellämme järjestämään yritystilaisuudet, perhejuhlat, ryhmätilaisuudet, rapujuhlat niin coctail tilaisuuden tai istuvan illallisen merkeissä. Ruokalista huomioi saaristoa ja pohjoismaalaista keittiötä välimerellisellä otteella. Käytämme paikallisia raaka-aineita ja valmistamme ruokaa suurella sydämmellä.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan!