ÖRÖ satama 

ÖRÖ vierasvenesatama  

59º 48.40' N, 22º 20.13' E 

Örö sijaitsee Kemiönsaaren edustalla, noin puolen tunnin venematkan päässä Kasnäsista. Pääset perille omalla veneellä, vesibussilla sekä yhteysaluksella!

Satamamaksu 25 € sisältää laituripaikan, laiturisähkön, wc (rantasaunan inva wc), talous- ja biojätepisteen ja aamusuihkujen käytön rantasaunalla. 

Satama-wc ja tiskipiste ovat suljettuna 17.10.2020 alkaen loppuvuodeksi huoltotöiden vuoksi.


Sataman koordinaatit: 59º 48.40' N, 22º 20.13' E

Karttasarja: B, D2018

Merikortti: 644

Sataman syväys: noin 3,0m

Ankkurin käyttö vierassatamassa ja Örön lähivesillä on kielletty.

Paikkojen määrä: noin. 70

Kiinnitys: Aisa- ja kylkikiinnitys

Sataman majoitusvuorokausi alkaa klo 15.00 ja päättyy klo 12.00

Sesonki: 1.5.-30.9.

Palvelut: Satamakonttori, kauppapuoti, sauna, suihku, wc, sähkö, vesipiste, grillipaikka, kahvila, bistro, ravintola, majoitus, hotelli, kajakkeja, polkupyöriä, luontopolkuja, lapsiparkki, opastuksia, talousjätteen ja lajitellun jätteen vastaanotto sekä PSS septitankki löytyy sataman läheisyydestä.

Korkean sesongin aikana, on satamassa laiturihenkilökuntaa opastamassa ja auttamassa laituriin. Suuret alukset - pyydämme ennakkotiedustelun 24h ennen saapumista.

Rantautuminen Öröhön tapahtuu vierassataman kautta ja satamamaksu suoritetaan satamakonttoriin. Melojille on oma laituri. Satamassa on sekä aisa- että kylkikiinnitys ja noin 70 venepaikkaa. Suuremmille aluksille on mahdollisuus myös kylkikiinnitykseen. Korkean sesongin aikana laiturihenkilökunta on opastamassa ja auttamassa laituriin ja osoittaa tarvittaessa paikkoja saaren muista laitureista. Ankkurin käyttö vierassatamassa ja Örön lähivesillä on kielletty.

Satamamaksu

Satamapalveluihin kuuluvat venepaikka, laiturisähkö, WC, yleiset pesuvuorot (aikataulu sivun alaosassa), tiskipaikka, talous- ja biojätepiste, septitankin imutyhjennyspiste. 

25€

Päiväkäynti satamassa on maksuton klo 8.00 - 18.00

Vapaaehtoinen maksu satamakonttoriin

Laituripaikan ennakkomaksu

Ennakkomaksulla varattavia paikkoja on päivittäin 3 kappaletta. Veneen koko määrittelee varattavan laituripaikan. Ilmoita varauksessa lisätieto kentässä aluksen tiedot sekä arvioitu saapumisaika. Huomaathan että yöpymisvuorokausi vaihtuu klo 14.00.  Varaukseen pääset tästä

Otamme venepaikkavarauksia ainoastaan verkkokaupan kautta.

 

59€

Satamamaksuun sisältyy suihkut Rantasaunalla

Klo 8 - 12, naiset  sauna 1

Klo 8 - 12 miehet sauna 2

Saunoihin on mahdollista vuokrata oma yksityinen saunavuoro

Kiinnitämme erityishuomiota saunojen hygieniaan desinfioimalla tilat jokaisen varauksen välissä.