Satama ja saapuminen

Örö sijaitsee Kemiönsaaren edustalla, noin puolen tunnin venematkan päässä Kasnäsista. Pääset perille omalla veneellä, vesibussilla sekä yhteysaluksella!

Satamamaksu 29€ sisältää laituripaikan, laiturisähkön, tiskipaikan, wc, talous- ja biojätepisteen sekä yleisen saunavuoron. )Saunojen aikataulu on nähtävillä sivun alaosassa.


Sataman koordinaatit: 59º 48.40' N, 22º 20.13' E

Karttasarja: B, D2018

Merikortti: 644

Sataman syväys: noin 3,0m

Ankkurin käyttö vierassatamassa ja Örön lähivesillä on kielletty.

Paikkojen määrä: noin. 70

Kiinnitys: Aisa- ja kylkikiinnitys

Sataman majoitusvuorokausi alkaa klo 15.00 ja päättyy klo 12.00

Sesonki: 1.5.-30.9.

Palvelut: Satamakonttori, kauppapuoti, sauna, suihku, wc, sähkö, vesipiste, grillipaikka, kahvila, bistro, ravintola, majoitus, hotelli, kajakkeja, polkupyöriä, luontopolkuja, lapsiparkki, opastuksia, talousjätteen ja lajitellun jätteen vastaanotto sekä PSS septitankki löytyy sataman läheisyydestä.

Korkean sesongin aikana, on satamassa laiturihenkilökuntaa opastamassa ja auttamassa laituriin. Suuret alukset - pyydämme ennakkotiedustelun 24h ennen saapumista.

Rantautuminen Öröhön tapahtuu vierassataman kautta ja satamamaksu suoritetaan satamakonttoriin. Melojille on oma laituri. Satamassa on sekä aisa- että kylkikiinnitys ja noin 70 venepaikkaa. Suuremmille aluksille on mahdollisuus myös kylkikiinnitykseen. Korkean sesongin aikana laiturihenkilökunta on opastamassa ja auttamassa laituriin ja osoittaa tarvittaessa paikkoja saaren muista laitureista. Ankkurin käyttö vierassatamassa ja Örön lähivesillä on kielletty.

Satamamaksu

Satamapalveluihin kuuluvat venepaikka, laiturisähkö, WC, yleiset saunavuorot (aikataulu sivun alaosassa), tiskipaikka, talous- ja biojätepiste, septitankin imutyhjennyspiste. 

29€

Päiväkäynti satamassa on maksuton klo 8.00 - 18.00

Vapaaehtoinen maksu satamakonttoriin

Laituripaikan ennakkomaksu

Ennakkomaksulla varattavia paikkoja on päivittäin 3 kappaletta. Ilmoita varauksessa lisätieto kentässä aluksen tiedot sekä arvioitu saapumisaika. Huomaathan että yöpymisvuorokausi vaihtuu klo 14.00.  Varaukseen pääset tästä

Otamme venepaikkavarauksia ainoastaan verkkokaupan kautta.

 

59€

Satamamaksuun sisältyvä

SAUNA Rantasaunalla:

8 - 10 naiset sauna 1

8 - 10 miehet sauna 2

Uintimahdollisuus kello 14.00 saakka

 

SAUNA Varusmiessaunalla:

Naiset 16 - 17 / 18 - 19 / 20 -21

Miehet 17-18 / 19-20 / 21-22


SUIHKUVUOROT Varusmiessaunalla:

Naiset: 8 - 9 sekä  10 - 11

Miehet: 9 - 10 sekä 11  - 12


Saunoihin on mahdollista vuokrata oma yksityinen saunavuoro. Kiinnitämme erityishuomiota saunojen hygieniaan suorittamalla desinfioinnin tiloissa jokaisen varauksen välissä.

Varusmiesauna on turvallisin vaihtoehto välimatkojen säilyttämiseen yleisissä tiloissa! Noudathan ohjeita käsienpesun ja turvallisuusvälien suhteen.