ÖRÖ TYÖPAIKAT 

TYÖPAIKKA ÖRÖN LINNAKESAARELLA ODOTTAA TEKIJÖITÄÄN  


Sinä asiakaspalvelutaituri, jolla on halu antaa loistavaa palvelua asiakkaillemme, tule meille töihin Saaristomerelle! Ihastu saaristoelämään ja koe iloisen tiimimme kanssa työskentely - haku on auki!  

Kaikki työt on opittavissa, mutta meille asiakkaiden auttaminen ja aina ystävällinen asenne on tärkeintä -  asenne siis ratkaisee! Jos tuntuu siltä, että jaksat kiireessäkin hymyillä, olla hyvä tiimipelaaja sekä olla aina auttamassa asiakkaita, niin olet oikea tyyppi joukkoomme. 

Töitä tarjolla upealla Örön linnakesaarella lokakuun alkuun tai sopimuksen mukaan jopa vuoden 2021 loppuun!

Saarella vierailee kesän aikana noin 30 0000 asiakasta, joista pidämme hyvää huolta heti laituriin saapumisesta lähtien. Kehitämme palvelujamme, tavoitteenamme on ympärivuotinen toiminta ja sen mahdollistamiseksi haemme nyt sinua monipuolinen asiakaspalvelun ammattilainen.

Etsimme ravintolaamme salin puolelle VUOROPÄÄLLIKKÖÄ.

Mikäli olet asiakaspalvelun ammattilainen, jolta löytyy kokemusta esihenkilönä toimimisesta, olet työllesi omistautunut asiakaspalvelutaituri, omaat hyvän paineensietokyvyn ja sinulla on kova halu onnistua työssäsi, saatat olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä osaksi vauhdikasta ja iloista tiimiämme, mielenkiintoisen työn, jossa pääset kehittämään ravintolan toimintaa sekä ainutlaatuisen työympäristön Saaristomerellä.

Etsimme myös TARJOILIJOITA ( x 6) ja ASTIAHUOLTAJIA (x 2) sekä hotellin, mökkien ja saunojen puhtaanapitoon SIISTIJÖITÄ ( x 3).

Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta sekä haettavasta tehtävästä. Työn suorittamisen kannalta hygieniapassi ja anniskelupassi (vuoropäällikkö ja tarjoilijat) ovat välttämättömiä. Kielitaito (suomi, ruotsi ja englanti) sekä ajokortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen työympäristön Saaristomerellä, kilpailukykyisen palkan, upeat työtoverit sekä majoituksen Örön saarella. Työ edellyttää saarella asumista työjaksojen aikana.

Mikäli kiinnostuit ja tunnistit itsesi kuvauksista, laita CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi meille jo tänään otsikolla Saareen töihin 2021 osoitteeseen jaana.hirvonen@visitoro.fi.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jaana Hirvonen p. 040 7576798 arkipäivisin klo 10-12.

Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Nimbus Gruppen Oy - Örö linnakesaari

www.visitoro.fi

Örö henkilöesittely

Lue 3 x Örö henkilökunnan esittelyä ja koe saaristotunnelma työntekijän näkökulmasta! 

Jenni Hiltunen - Opas- ja infovastaava & saaristokoira Yodan omistaja

Saaristossa kasvanut, saaristoon palannut Jenni tekee palavalla intohimolla asiakaspalvelutyötä Örön satamakonttorista käsin jo kolmatta kesää. Jenni tuntee Örön lähes yhtä hyvin kuin omat taskunsa, mutta Örö pääsee aina yllättämään uusilla tarinoillaan, joita kesän aikana kuulee kerrottavan. Jennin puoleen voikin kääntyä, jos jokin Örötä koskeva asia jää mietityttämään. 

Miksi Örö? 

Kiinnostus Örötä kohtaan heräsi heti kun saari vuonna 2015 aukesi yleisölle. Silloin kesätyö Örössä tuntui kaukaiselta, mutta tähtien osuttua kohdalle, Jenni eksyi Örön saarelle. Tämä tuntuikin lähes lottovoitolta, sillä saaren historia yhdistettynä ainutlaatuiseen luontoon vetivät puoleensa magneetin tavoin. Saaresta löytyi myös rakkaus, jonka kanssa Jenni jakaa myös tämän kesän Örössä. 

Lisäksi ihanat työkaverit ja asiakkaiden mukaansatempaava positiivinen fiilis saa hymyn huulille ja kenet tahansa toivomaan, ettei kesä loppuisi ikinä.

Örö vinkki

Herää aikaisin ja valvo pitkään. Örö näyttää kauneimmat puolensa aamuruskon ja auringonlaskun aikaan. Kauneimpia paikkoja ovat pohjoiskärjen kalliot sekä länsirannan jylhät jyrkänteet, sillä siellä voi ihastella meren kauneutta sekä voimaa. Edes sateisena syysiltana ei kannata jättää Örötä kokematta, sillä osa saariston kauneutta on sen tyyni surullisuus, kun sade piiskaa pauhaavaa mertEmilia Lassenius - servitris i StrandBistron

Jag har tidigt i livet fattat tycke för skärgården genom våra årliga familjeseglatser. Fastän alla öar har sin egen charm så har Örö någonting speciellt. Här finns en så stark närvaro av militärhistoria och en fantastisk natur. Jag är själv på väg från Grankulla där jag bott största delen av mitt liv till Åbo, min nya hemort där jag ska börja studera. Örö är en perfekt plats för sommaren så här mitt emellan båda två.

Varför Örö?

För mig var det ett lätt val sommaren 2020 att söka sommarjobb på Örö då vi just skaffat en stuga i närheten. Jag kände inte till mycket om kustfortet Örö men jag blev väldigt snabbt förälskad i holmens charm och miljö. Det var en självklarhet för mig att i år igen komma tillbaka på jobb. Det är verkligen ett sommarparadis i en skärgårdsidyll. Det bästa med Örö är att det finns en god blandning av allt. Här finns vacker natur, mycket historia, fin service, härliga människor (både kunderna och personalen) och mycket att göra. Det är bara att hoppa på cykeln och upptäcka vad ön har att erbjuda!

Örö vink

Min bästa Örö vink är att hitta ett fint ställe på ön där man kan skåda solnedgången. Det lönar sig att ta med sig lite drickor, snacks, gott sällskap och till exempel mölkky spelet från bistron så får man njuta av en underbar kväll i sommarens finaste ljus. Jag kan säga att det här är ett av personalens favorit kvällsprogram och att man bra kan hitta oss tillbringa kvällen på samma sätt på Örös sydvästra stränder.

Robert Tammi - IT & Chef Rantabistro 

Robert on Örön tukevin poiju, sillä hänen avulla ankkuroidaan Örön tunnelmaan. Jos Bistroon astuessasi nenääsi hurahtaa kutkuttava burgereiden tuoksu, on parilan takana taatusti Robert. Keittiön ikkunassa varmasti näkyy myös pipo ja kuulet myös rentoa musiikkia. Tavaramerkkinä on kuitenkin saaristolaisuuteen kuuluva leveä hymy; se joka saa sinut tuntemaan tervetulleeksi.

Miksi Örö?

Suuta aukaisemalla ja ruokaa fiilistelemällä, saattaa tuuli viedä merta lähemmäs paratiisiin.

Toisinsanoen pitkäaikainen intohimo päästä tekemään huikeita asioita puoleensavetävässä ympäristössä johdatti miut vuonna 2017 Bodön vierasvenesatamaan Ninalle ja Jannelle töihin. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä Suomen saaristoa kohtaan, varsinkin lapsuuden Saimaan rannalla viettäneelle. Sen kesän jälkeen mie oon aina mahdollisuuksien mukaan tullut takaisin tänne, ja nyt suunnaksi osoittautui Örö, jossa ehdin jo viettämään viime kesän loppua sekä joulun! Mahtava tunnelma, parhaat työkamut ja erityisesti aurinkoiset asiakkaat ovat miulle sydämen asia, siksi Örö.

Örö vinkki

Ota drinkki!

Ja sen jälkeen istahda meiän sataman aurinkotuolille tai säkkituoleille ja nauti sataman vilinästä, äänistä sekä meren tuoksusta. Lasin tyhjennettyä suuntaa takaisin tilaamaan Örön Hamnburger tai Fish and Chips ja ehdottomasti kerro bistron ihanalle salihenkilökunnalle millaiset kesäfiilikset siulla on jonka jälkeen tule moikkaamaan miuta keittön ovelle. Mielelläni kerron jutun jos toisen ruuista sekä päivän hulinasta, sekä aina saa ehdottomasti pyytää miuta käymään veneessä sillä ne kiinnostavat niistä tietämätöntä todella paljon!

Kaiken tämän jälkeen lämpimästi suosittelen lähteä tutkimaan saarta ja kun törmäät meihin henkilökuntaan, niin tule rohkeasti juttelemaan, myö enemmän kuin mielelläni jutellaan teiän kanssanne sen minkä kiireen lomastamme ehdimme!