Mökki

ÖRÖ mökkivuokraus

Viehättävät perinteiset saaristomökit sopivat ympärivuotiseen majoitukseen. Vietä ainutlaatuinen loma kauniista luonnosta nauttien! 


Mökki - Ahtisaari

Koko noin 20 m2.

Kodikas ja tunnelmallinen mökki ympärivuotiseen käyttöön. Ihanteellinen pariskunnille. Mökki sijaitsee omassa rauhassa saaren pohjoispuolella noin 2 kilometrin päässä 12" kasarmialueelta ja ravintolalta. Mökillä on oma piha-alue ja ranta.

Varustus: Tupahuone, jossa on levitettävä vuodesohva, puulämmitteinen takka ja tv. Keittiötilassa on pieni liesi/uuni, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin ja astiasto.

Mökissä on puulämmitteinen sauna, pihalla bio-kompostikäymälä, oma kaivo. Kaivovesi ei sovellu juomiseen vaan juomavesi tuodaan erikseen kohteeseen. 

Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan.

Mökissä on yhteensä 2 vuodepaikkaa ja mahdollisuus pienen lapsen vuoteelle.

Mökkiin voit tuoda myös lemmikkieläimesi 10€/vrk 

Mökki - Impilinna

Pinta-ala n. 55 m2

2 huonetta + keittiö ja kylpyhuone

Viihtyisä ja kodikas perintenen saaristomökki ympärivuotiseen käyttöön. Ihanteellinen perheille ja pienryhmille. Mökki sijaitsee noin 200 metriä 12" kasarmialueelta ja ravintolalta.

Varustus: Kaksi huonetta, joiden välissä keittiö ja kylpyhuone/wc. Keittiötilassa on liesi ja uuni, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin ja astiasto. 

Toisessa huoneessa yksi kerrossänky ja kolme erillisvuodetta. Toisessa huoneessa on parivuoteeksi levitettävä vuodesohva, tv sekä ruokailuryhmä 6- hengelle. 

Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Sauna erikseeen tilattavissa.

Mökissä on yhteensä 5-7 vuodepaikkaa ja lisäksi mahdollisuus varavuoteelle.

Mökkiin voit tuoda myös lemmikkieläimesi 10€/vrk

Mökki - Käärmemurju

Koko noin 40 m2.

Viihtyisä ja kodikas perintenen saaristomökki ympärivuotiseen käyttöön. Ihanteellinen pienille perheille ja pariskunnille. Mökki sijaitsee noin 200 metriä 12" kasarmialueelta ja ravintolalta.

Varustus: Makuuhuone/olohuone, jossa 2 sänkyä, istuinryhmä ja tv. Keittiö, jossa on ruokailuryhmä 4 hengelle ja levitettävä vuodesohva. Kylpyhuone/wc. 

Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Sauna erikseen tilattavissa.

Mökissä on mahdollisuus parhaimmillaan 3-4 vuodepaikkaan.

Mökkiin voit tuoda myös lemmikkieläimesi 10€/vrk  

Varaa mökki