Yrittäjien tarina

Aloitimme yrittäjinä Örön linnakesaarella maaliskuussa 2020. Olemme tehneet Metsähallituksen kanssa sopimuksen Örön vierasvene-, ravintola- ja majoituspalveluista tuottamisesta ja lähdemme innolla kehittämään tulevaisuutta.

Kokemusta saaristoyrittämisestä olemme keränneet vuodesta 2013, jolloin aloitimme Nötössä vähittäiskaupan ja polttoainepisteen parissa ja 2016 starttasimme vierassatama ja BistroCafe toiminnan Bodössä.

Örön linnakesaari on jopa Saaristomeren kansallispuiston mittakaavassakin erityinen kohde. Saaren monimuotoinen historia ja ainutlaatuinen luonto on poikkeuksellinen yhdistelmä. Näemme saarella valtavasti potentiaalia ja lähdemme kehittämään palveluita kattamaan ison osan vuotta, pyrkimyksenä ympärivuotinen toiminta.

Missiomme on palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja tarjota ilon pilkahduksia vierailun aikana! Toivotamme matkailijat tervetulleeksi Örön Linnakesaarelle! Terveisin: Nina & Janne

Kerro meille mielipiteesi palveluistamme, tuotteistamme ja toiminnastamme 

Mielipiteesi on meille tärkeä, koska haluamme koko ajan parantaa palveluitamme sekä toimintaamme.  Käsittelemme kaiken saamamme asiakaspalautteen luottamuksella ja reagoimme muutostarpeisiin mahdollisimman nopeasti.