AVOIN TYÖPAIKKA

ÖRÖ TYÖPAIKAT 2021 

KESÄTYÖ ÖRÖN LINNAKESAARELLA ODOTTAA TEKIJÖITÄÄN  

Sinä asiakaspalvelutaituri, jolla on halu antaa loistavaa palvelua asiakkaillemme, tule meille kesätöihin Saaristomerelle.  

Kaikki työt on opittavissa, mutta meille asiakkaiden auttaminen ja aina ystävällinen asenne on tärkeintä -  asenne siis ratkaisee! Jos tuntuu siltä, että jaksat kiireessäkin hymyillä, olla hyvä tiimipelaaja sekä olla aina auttamassa asiakkaita, niin olet oikea tyyppi joukkoomme.

Saarella vierailee kesän aikana noin 30 000 asiakasta, joista pidämme hyvää huolta heti laituriin saapumisesta lähtien. 

Tarjolla on asiakaspalvelutyötä myymälässä, satamakonttorissa ja ravintolassa, kokin ja keittiöapulaisen työtä ravintolassa ja bistrossa, logistiikan hoitoa eri rakennuksiin, puhtaanapidosta huolehtimista, hotellisiivousta, asiakkaiden matkalaukkujen siirtelyä rannasta majoituspaikkoihin, pyörien kunnostusta ja lainausta, satamassa veneiden rantautumisessa avustamista jne jne. 

Tehtävänimikkeitä ovat mm. satama-avustaja, huollon avustaja, puhtaanapidon ammattilainen, hotellisiistijä, asiakaspalveluhenkilö, opas, kokki, keittiöapulainen, tarjoilija, astiahuoltaja, blokkari.

Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta sekä kokkien osalta kokemusta keittiötyöstä. Työn suorittamisen kannalta hygieniapassi, anniskelupassi (tarjoilijat ja asiakaspalveluhenkilöt) ja ajokortti (logistiikasta huolehtijat) ovat välttämättömiä. Kielitaito (suomi, ruotsi ja englanti) katsotaan eduksi.

Työpaikan sijainnin ja työn luonteen vuoksi majoittuminen saarella on välttämätöntä työjaksojen aikana. Majoitus on järjestetty työnantajan toimesta.

Mikäli kiinnostuit ja tunnistit itsesi yllä kuvatusta, laita vapaamuotoinen hakemuksesi meille jo tänään otsikolla Kesätyö 2021 osoitteeseen info@visitoro.fi, hakuaika on 28.2.2021 saakka. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

info@visitoro.fi